Find us

 • 1.2 km
  DISTANCE FROM DOWNTOWN

 • 12.4 km
  DISTANCE FROM AIRPORT

 • Address
  PENSTRAAT 130  WILLEMSTAD, CURAÇAO

Book your Room or Apartment

Call us

+5999 - 461 4377
Please fill in keyword to search the site

Win een weekje Avila Beach Hotel op Curacao

Klik, Mail, Speel & Win

Doe mee en maak kans op 3 SUPER prijzen bij het Avila Beach Hotel op het zonnige Curacao.

Wat moet je doen?

Klik:
Maak een foto van jou op het strand. Het hoeft niet persé op Avila's strand te zijn, maar dat vinden we natuurlijk wel het allerleukste. Een liggende/landscape foto is het meest ideaal.

Mail
E-mail deze foto (1 foto per deelnemer) naar [email protected] OF stuur de foto naar ons middels een privébericht via Facebook vóór 31 juli 2017. Start competitie is 10 juli.

Speel:
Vanaf 1 augustus maken wij op onze Facebookpagina een speciaal foto-album aan met alle inzendingen, gegoten in een speciaal Avila fotolijstje. "Like" voor die tijd onze Facebookpagina, tag jezelf in de door jouw ingezonden foto voorzien met het speciale Avila fotolijstje en verzamel zoveel mogelijk "Likes" of “Shares” op deze foto. Gebruik de hashtag #ILOVEAVILA.

Win:
Hoofdprijs: De persoon met de meeste "Shares" op zijn/haar foto wint een weekje Avila Beach Hotel (7 nachten) in een luxe Octagon Deluxe kamer inclusief ontbijt voor 2 
Tweede prijs: De persoon met de meeste "Likes" op zijn/haar foto wint 5 nachten Avila Beach Hotel in een klassieke La Belle Alliance Deluxe kamer inclusief ontbijt voor 2 
Derde prijs: De persoon met de leukste foto volgens de Avila vakjury wint een verblijf van 3 nachten in een Caribische Ocean Front Blues kamer inclusief ontbijt voor 2 

Doe nu mee
Doe mee aan onze leuke winactie via Facebook
Doe mee aan onze leuke winactie via Facebook, ook leuk voor gezinnen

Actievoorwaarden

 1. De competitie loopt tot dinsdag 15 augustus 2017 om 12.00u ''s middags lokale tijd en de winnaars worden diezelfde dag nog bekend gemaakt op de Avila Beach Hotel Facebook pagina.
 2. Onderaan deze pagina staan tips om zoveel mogelijk "Likes" en “Shares” te verzamelen.
 3. Het is niet toegestaan om likes of shares te kopen.
 4. Alle prijzen zijn exclusief vliegtickets.
 5. Het hoeft niet persé een foto van Avila's strand te zijn, maar dat vindt de Avila vakjury uiteraard wel heel leuk.
 6. Het gebruik van apps zoals Photoshop, Lightroom, Snapseed etc. is toegestaan.
 7. Er kan slechts 1 foto per persoon ingezonden worden.
 8. Stuur uw foto vóór maandagavond 31 juli naar [email protected] OF (ajb niet allebei) verstuur het middels een privébericht via onze Facebookpagina.
 9. De ingezonden foto moet geschikt zijn voor alle leeftijden.
 10. Deelnemers die meedoen aan deze competitie worden automatisch toegevoegd aan onze newsletter databank.
 11. De foto in het speciale Avila fotoalbum die de meest Likes en Shares heeft ontvangen vóór 15 augustus wint deze actie.
 12. De prijs kan worden gewonnen door slechts één persoon. Als er een gelijkspel is, dan zullen we de foto met de meeste interacties (likes, comments & shares) kiezen. Als er daarna nog sprake van een gelijkspel is dan gooit onze General Manager een muntje op.
 13. We zullen de winnaar bekend maken via onze Facebookpagina op 15 augustus.
 14. De prijswinnaars winnen een verblijf voor maximaal 2 personen. Extra reisgezelschap kan een extra kamer bijboeken via onze reserveringsafdeling voor de best beschikbare prijs.
 15. De prijs is geldig vanaf 15 augustus tot 22 december 2017 of van 7 mei t/m 21 december 2018 en is op basis van beschikbaarheid.
 16. Alle prijzen kunnen alleen direct via het Avila Beach Hotel geboekt worden.
 17. De prijzen kunnen niet worden ingewisseld voor geld of andere prijzen.
 18. Het Avila Beach Hotel behoudt zich het recht voor te allen tijde zonder opgaaf van redenen de actie stop te zetten of de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen. Een herziene versie van de actievoorwaarden zal op Facebook worden geplaatst.
 19. Door deelname verklaart de deelnemer akkoord te gaan met de inhoud van deze actievoorwaarden. Verder verklaart de deelnemer akkoord te zijn met de algemene voorwaarden van Facebook die onverkort van toepassing blijven naast deze actievoorwaarden.
 20. Deelname aan deze actie is gratis en staat open voor een ieder, uitgezonderd voor medewerkers van het Avila Beach Hotel en winnaars van Avila prijzen via social media in het jaar 2017.
 21. Door deelname aan de actie verlenen de prijswinnaars toestemming aan het Avila Beach Hotel om hun namen en/of foto's die zij hebben ingezonden voor promotionele doeleinden in het kader van deze actie te gebruiken.
 22. Deelnemers maken alleen kans op de prijs als zij ‘fan’ zijn geworden van het Avila Beach Hotel door ons te Liken’ op Facebook.
 23. Door inzending doet men tevens afstand van alle intellectuele eigendomsrechten. De auteursrechten die eventueel berusten op de inzendingen worden hierbij door de deelnemer aan het Avila Beach Hotel overgedragen.
 24. Indien de winnaars al een vakantie hebben geboekt bij het Avila Beach Hotel, kan dit niet verruild worden met de dagen van de gewonnen prijs.
 25. Voor alle vragen met betrekking tot deze actie, kan men een e-mail sturen naar [email protected]

Veel succes!

Tips om de meeste Likes & Shares te verzamelen