Find us

 • 1.2 km
  DISTANCE FROM DOWNTOWN

 • 12.4 km
  DISTANCE FROM AIRPORT

 • Address
  PENSTRAAT 130  WILLEMSTAD, CURAÇAO

Book your Room or Apartment

Call us

+5999 - 461 4377
Please fill in keyword to search the site

Win een weekje Avila Beach Hotel op Curacao

Klik, Mail, Verzamel Likes & Win

Doe mee en maak kans op één week verblijf bij het Avila Beach Hotel op het zonnige Curacao.

Wat moet je doen?

Klik:
Maak een foto van jou op het strand. Het hoeft niet persé op Avila's strand te zijn, maar dat vinden we natuurlijk wel het allerleukste. Het gebruik van apps zoals Photoshop, Lightroom, Snapseed etc. is ook toegestaan. Een liggende/landscape foto is het meest ideaal.

Mail
E-mail deze foto (1 foto per deelnemer) naar [email protected] OF stuur de foto naar ons middels een privébericht via Facebook vóór 22 januari 2017.

Verzamel Likes:
Vanaf 25 januari maken wij op onze Facebook pagina een speciaal foto-album aan met alle inzendingen, gegoten in een special Avila fotolijstje. "Like" voor die tijd onze Facebookpagina, tag jezelf in de door jouw ingezonden foto voorzien met het speciale Avila fotolijstje en verzamel zoveel mogelijk "Likes" op deze foto. Gebruik de hashtag #ILOVEAVILA.

Win:
De persoon met de meeste "Likes" op zijn/haar foto in ons Album vóór 1 februari, is de gelukkige winnaar van een weekje Avila Beach Hotel in een luxe Octagon Deluxe kamer inclusief ontbijt voor 2 personen t.w.v. USD $2100! We zullen de winnaar bekend maken op onze verjaardag, 1 februari.

Doe nu mee
Doe mee aan onze leuke winactie via Facebook
Doe mee aan onze leuke winactie via Facebook, ook leuk voor gezinnen

Actievoorwaarden

 1. Onderaan deze pagina staan tips om zoveel mogelijk "Likes" te verzamelen.
 2. Het hoeft niet persé een foto van Avila's strand te zijn, maar dat vinden we natuurlijk wel het allerleukste. Het gebruik van apps zoals Photoshop, Lightroom, Snapseed etc. is toegestaan. 
 3. Er kan slechts 1 foto per persoon ingezonden worden.
 4. Stuur uw foto vóór zondagavond 22 januari naar [email protected] OF (ajb niet allebei) verstuur het middels een privébericht via onze Facebookpagina.
 5. De ingezonden foto moet geschikt zijn voor alle leeftijden.
 6. Deelnemers die meedoen aan deze competitie worden automatisch toegevoegd aan onze newsletter databank.
 7. De foto in het speciale Avila fotoalbum die de meest Likes heeft ontvangen vóór 1 februari wint deze actie.
 8. De prijs kan worden gewonnen door slechts één persoon. Als er een gelijkspel is, dan zullen we de foto met de meeste interacties (likes, comments & shares) kiezen. Als er daarna nog sprake van een gelijkspel is dan gooit onze General Manager een muntje op.
 9. We zullen de winnaar bekend maken via onze Facebookpagina op 1 februari.
 10. De prijswinnaar wint een verblijf voor 2 personen. Extra reisgezelschap kan een extra kamer bijboeken via onze reserveringsafdeling voor de best beschikbare prijs.
 11. De prijs is geldig vanaf 7 mei tot 22 december 2017 en op basis van beschikbaarheid.
 12. De prijs is een verblijf van 7 dagen en 6 nachten in een luxe Octagon Deluxe kamer inclusief ontbijt voor 2 personen en heeft een totale totale waarde van USD $2100 
 13. De prijs is exclusief vliegtickets.
 14. De prijs kan alleen direct via het Avila Beach Hotel geboekt worden.
 15. De prijs kan niet worden ingewisseld voor geld of andere prijzen.
 16. Het Avila Beach Hotel behoudt zich het recht voor te allen tijde zonder opgaaf van redenen de actie stop te zetten of de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen. Een herziene versie van de actievoorwaarden zal op Facebook worden geplaatst.
 17. Door deelname verklaart de deelnemer akkoord te gaan met de inhoud van deze actievoorwaarden. Verder verklaart de deelnemer akkoord te zijn met de algemene voorwaarden van Facebook die onverkort van toepassing blijven naast deze actievoorwaarden.
 18. Deelname aan deze actie is gratis en staat open voor een ieder, uitgezonderd voor medewerkers van het Avila Beach Hotel.
 19. Door deelname aan de actie verlenen de prijswinnaars toestemming aan het Avila Beach Hotel om hun namen en/of foto's die zij hebben ingezonden voor promotionele doeleinden in het kader van deze actie te gebruiken.
 20. Deelnemers maken alleen kans op de prijs als zij ‘fan’ zijn geworden van het Avila Beach Hotel door ons te Liken’ op Facebook.
 21. Door inzending doet men tevens afstand van alle intellectuele eigendomsrechten. De auteursrechten die eventueel berusten op de inzendingen worden hierbij door de deelnemer aan het Avila Beach Hotel overgedragen.
 22. Voor alle vragen met betrekking tot deze actie, kan men een e-mail sturen naar [email protected].

Veel succes!

Tips om de meeste likes te verzamelen